Vapaaksi pelosta!!!

-Olet varmasti kuullut sanottavan Jumalan rakkaudessa ei ole pelkoa.Sanassakin sanotaan useassa kohtaa “älä pelkää”.Ne ovat faktoja,mutta mitä jos pelottaa?Mitä jos se tunne vain tulee?

-Lohdullista on tietää,että se on vain tunne se TULEE ja MENEE!

-Pelko on myös usein hyvästä,niin oudolta kuin se kuullostaa.Joskus Pelko estää meitä tekemästä vääriä valintoja ja elämästä kuin “päättömät kanat”.

-Kuitenkin on olemassa sitä vääränlaista pelkoa ja totuus on ettei meidän TARVITSE pelätä.

-Jumalan sana on hyvä täsmä ase silloin kun pelko on jo iskenyt.me voimme julistaa Jumalan sanan voimalla itsellemme ja viholliselle,että miedän ei tarvitse pelätä sillä meillä on suuri ja mahtava puolustaja JUMALA!

-Miten kuitenkin voi päästä jatkuvasta pelon kierteestä?

*Onko sinun elämässä toistuvasti tilanteita joissa pelkäät?

*Onko ehkä elämässäsi tapahtunut jotain vammauttavaa ja traumaattista joka aiheuttaa tietyissä tilanteissa pelkoa?

*Entä elätkö tilanteissa jossa samat pahat asiat toistuvat ja koet pelon tunteen?

-Me voimme vapautua tästä oravanpyörästä ja kehästä mikä meitä sitoo!

Miten?

*Tutustumalla henkivartiaamme!Tutustumalla siihen joka meitä suojelee!Kun tutustumme Jumalaa ja hänen valtasuuruuteensa,hänen rakkauteensa ja tajuamme sen kuinka paljon hän meitä rakastaa,eikä anna yhdenkään hiuksen päästämme katketa ilman lupaa.

“Eräs ystäväni sanoi,että hänen linnassa istuva veljensä on sanonut,että jos hänen siskoltaa katkeaa yksikin hius ilman ,että hän sitä halua ja joku sen aiheuttaa,niin tältä hiuksen katkaisijalta katkeaa koko pää sen jälkeen”…

-Kovasti sanottuna Jumala sanoo näin meistä meidän vihollisillemme.

Niin kuin Hollywoodin tähdet ja julkkikset elävät jatkuvien vaarojen keskellä olemalla vain julkkiksia.heidän on luotettava ja tunnettava henkivartiansa ja tiedettävä henkivartiansa suositukset (Jumalan suositus on Jumalan sana),että tämä todellakin vaaran uhatessa on valmis tätä tähteä/julkkista puolustamaan henkensä edestä antaen kaikkensa.

-Kun me tutustumme Jumalaan mekin opimme luottamaan häneen ja hänen suosituksiinsa.Tulee päivä kun kerran huomaat,se sama pelottava asia joka on aina sinut saanut pelon valtaan ei enään saakaan otetta sinusta.SINÄ,ET PELKÄÄ!Pelko ei saa enään otetta koska me tiedämme,tunnemme,olemme sisäistäneet sen itseemme kuka on meidän henkivartiamme.

-miten tutustut Jumalaan?

*Vietä aikaa hänen kanssaan.

*Lue hänen sanaansa,hänen suosituksiaan.

*Soukkaa lepää hänessä,ime hänen läsnäoloaan ja tuntemustaan itseesi.Ime itsesi niin täyteen Jumalaa,että vihollinen jo kaukaa haistaa,että tuohon ei ole koskemista